• facebook
  • sns04
  • twitter
  • linkedin
Nelepon Kami: +86-838-3330627 / +86-13568272752
page_head_bg

Produk

  • Epoxy Glass Cloth Rigid Laminated Sheets (EPGC sheets)

    Epoxy Glass Cloth Laminated Laminated Sheets (lembar EPGC)

    EPGC runtuyan Epoxy Kaca lawon kaku Laminated Lambaran diwangun ku anyaman lawon kaca impregnated kalawan résin thermoseting epoxy, laminated dina suhu luhur sarta tekanan tinggi.lawon kaca anyaman kudu alkali-gratis tur dirawat ku silane coupler.lambar serial EPGC kaasup EPGC201 (NMEMA G10), EPGC202 (NEMA FR4), EPGC203 (NEMA G11), EPGC204 (NEMA FR5), EPGC306 na EPGC308.

  • DF350A Modified Diphenyl Ether Glass Cloth Rigid Laminated sheet

    DF350A dirobah Diphenyl éter Kaca lawon kaku Laminated lambar

    DF350A dirobah Diphenyl ÉterKaca lawon kaku Laminated lambardiwangun ku anyaman lawon kaca impregnated jeung dirobah diphenyl éter résin thermosetting, laminated dina suhu luhur sarta tekanan.Kaen kaca anyaman kedah bébas alkali sareng dirawat ku KH560.Kelas termal nyaéta kelas H.

  • DF205 Modified Melamine Glass Cloth Rigid Laminated Sheet

    DF205 dirobah Melamin Kaca lawon kaku Laminated Lambaran

    DF205 dirobah Melamin Kaca lawon kaku Laminated Lambarandiwangun ku anyaman lawon kaca impregnated sarta kabeungkeut ku résin thermosetting melamin, laminated dina suhu luhur sarta tekanan tinggi.Kain kaca anyaman kedah bébas alkali.Éta sami sareng lembar NEMA G5,MFGC201, Hgw22

  • PIGC301 Polyimide Glass Cloth Rigid Laminated Sheets

    PIGC301 Polyimide Kaca lawon kaku Laminated cadar

    D&F's PIGC301 Polyimide Glass Cloth Laminated Sheet diwangun ku anyaman lawon kaca anu diresapi sareng dibeungkeut ku résin thermosetting polyimide khusus, dilaminasi dina suhu sareng tekanan anu luhur.Kaen kaca anyaman kedah bébas alkali sareng dirawat ku KH560.

  • 3240 Epoxy Phenolic Glass Cloth Base Rigid Laminated Sheet

    3240 Epoxy Phenolic Kaca lawon Base kaku Laminated Lambaran

    3240 Epoxy Phenolic Kaca lawon Base kaku Laminated Lambarandiwangun ku lawon kaca anyaman bébas alkali impregnated sarta kabeungkeut ku résin thermosetting fénolik epoxy, laminated dina suhu luhur sarta tekanan.Kalayan kakuatan mékanis anu langkung luhur sareng kakuatan listrik anu saé, éta dimaksudkeun pikeun motor listrik atanapi alat listrik salaku insulasi komponén struktural atanapi bagian, bahkan tiasa dianggo dina kaayaan beueus atanapi dina minyak trafo.Ogé lulus deteksi zat toksik sareng picilakaeun (lulus REACH & RoHS test).Jumlah tipe sarua nyaéta PFGC201, Hgw2072 jeung G3.

    ketebalan sadia:0.5mm ~ 200mm

    Ukuran lembar anu sayogi:1500mm * 3000mm, 1220mm * 3000mm, 1020mm * 2040mm, 1220mm * 2440mm, 1000mm * 2000mm jeung ukuran disawalakeun lianna.