• facebook
  • sns04
  • twitter
  • linkedin
Nelepon Kami: +86-838-3330627 / +86-13568272752
page_head_bg

Kualifikasi perusahaan

Kualifikasi perusahaan

D & F geus komitmen pikeun ngembangkeun sarta perbaikan kinerja tinggi bahan insulasi listrik sarta bar beus laminated, Kami pageuh yakin yén inovasi téhnologis nyaéta gaya nyetir pikeun ngembangkeun hareup, terus ngaronjatkeun investasi di R & D, sarta geus kahontal loba hasil inovasi.Ayeuna, langkung ti 30 patén-patén parantos dicandak.

honor (2)

ISO 45001: 2018

honor (1)

ISO 9001:2015

honor (3)

Patén penemuan

honor (6)

Utiliti Modél Patén

honor (5)

Patén penemuan

honor (7)

Patén Desain Industri